У Костянтинівській громаді пошкоджено 20 будинків та ЛЕП | ZI.ua
Акция закончилась

Білокузьминівку обстріляли з РСЗВ "Смерч": Зведення по області на ранок 21 травня

21 травня 2024, 10:25 | Офіційно | Костянтинівка, Торецьк, Лиман 2298
Поділитися:
Білокузьминівку обстріляли з РСЗВ "Смерч": Зведення по області на ранок 21 травня
Белокузьминовка, Константиновская громада

Протягом доби на Донеччині внаслідок російських обстрілів поранено двох громадян: у Північному та Єлизаветівці. Про це повідомив начальник ДонОВА Вадим Філашкін. Також повідомляється про обстріли області на ранок 21 травня. 

У Краматорському районі зазнала обстрілу Білокузьминівка Костянтинівської громади. Як уточнили у Костянтинівській адміністрації, обстріл села стався вчора о 23:00, росіяни використали РСЗВ "Смерч". Пошкоджено 20 приватних житлових будинків, 2 господарські споруди, лінію електромережі ДТЕК. Ніхто не постраждав.



Також росіяни обстріляли Торське Лиманської громади, пошкоджено будинок. Біленьке Краматорської громади зазнало удару безпілотника — без жертв. 

У Покровському районі є поранений у Єлизаветівці Мар'їнської громади. Обстріляно околиці Курахового та Дальнього.

У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджено 17 приватних будинків та промислову будівлю. У Торецькій громаді поранено людину в Північному, пошкоджено 13 будинків у Нью-Йорку. У Сіверську пошкоджено будинок та нежитлову будівлю.

Повідомляється також, що за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донецької області. За добу з лінії фронту евакуйовано 308 осіб, у тому числі 44 дитини.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ