За період вторгнення РФ Донеччина втратила 64 спортивних споруди | ZI.ua
Акция закончилась

64 спортивні споруди зруйновано на Донеччині з початку вторгнення РФ

23 березня 2023, 20:25 | Спорт | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Маріуполь, Покровськ, Бахмут, Мирноград 3993
Поділитися:
64 спортивні споруди зруйновано на Донеччині з початку вторгнення РФ

З початку повномасштабного вторгнення в Україну росіяни зруйнували та пошкодили на Донеччині 64 спортивні споруди, а загальна сума збитків спортивній інфраструктурі області від оцінюється попередньо більше ніж в 3,5 млрд гривень. Таку статистику навів на брифінгу начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Зазнали пошкодження 64 спортивні споруди, розташовані у Авдіївці, Бахмуті. Волновасі, Вугледарі, Дружківці, Костянтинівці, Краматорську, Красногорівці, Лимані, Маріуполі, Мирнограді, Покровську та інших містах.

Серед них 12 стадіонів, три плавбасейни, дві льодових арени, два легкоатлетичних манежі, 16 спорткомплексів, 11 спортивних споруд ДЮСШ та інші об`єкти.

За даними управління, наведеними Володимиром Мициком, станом на 1 січня 2023 року в області налічувалось 2 537 спортивних споруд різних категорій. Це на 1 215 менше у порівнянні з минулим роком (більшість таких споруд зараз знаходиться на тимчасово окупованих територіях, а левова частка – 797 з 1 215 – у Маріуполі).


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ