Донеччина перенесла 30 вогневих атак за минулу добу | ZI.ua
Акция закончилась

30 вогневих атак за добу зазнала Донеччина

24 січня 2023, 11:13 | Офіційно | Дружківка, Краматорськ, Бахмут 2373
Поділитися:
30 вогневих атак за добу зазнала Донеччина

Напередодні вдень росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — поцілили у промислову зону. Також пошкоджено приватний будинок — ніхто не постраждав. Ще одна ракета влучила в школу в Іверському Новодонецької громади.

Донецька ОВА

На Волноваському напрямку росіяни завдали 5 ракетних ударів по Великоновосілківській громаді: 4 по Розливу і 1 по Багатирю. У Багатирі пошкоджено будинок. Крім иого, зафіксовано обстріли Вугледара, Новоукраїнки та Богоявленки — без жертв.

На Донецькому напрямку гаряче було в Авдіївці: місто зазнало 5 артобстрілів та 6 обстрілів із Градів. 1 людина поранена у Кураховому. У Мар'їнській та Очеретинській громадах — періодичні обстріли, без постраждалих.

На Горлівському напрямку напередодні ввечері 1 людина загинула і 2 поранено у Часовому Яру. Ще 1 людина загинула у Парасковіївці Соледарської громади. У Бахмуті пошкоджено будинок.

На Лисичанському напрямку близько 20 прильотів у Лиманській громаді.

Нацполіція у Донецькій області

Ракетний терор РФ на Донеччині: поліція задокументувала 30 вогневих атак.

Від російських обстрілів постраждали 14 населених пунктів. Вбито й поранено цивільних мешканців.

Знищено та пошкоджено 21 цивільний об’єкт – 14 житлових будинків, школу, фермерське господарство, цеха заводу, лінію електропередач, газопровід, гараж.

Три ракети «С-300» росіяни спрямували по Краматорському району. Дві поцілили в Краматорськ, руйнувань зазнали  приватний будинок і промзону. Одна ракета влучила у школу в селі Іверське. В усіх випадках інформація щодо жертв не надходила.

З «Ураганів» окупанти вдарили по Дружківці, пошкоджено приватну оселю, люди не постраждали. Авіаудар рашисти нанесли по Великій Новосілці. Інформація щодо жертв та пошкоджень не надходила.

«Градами» росіяни накрили Часів Яр. Руйнувань зазнали 9 багатоквартирних будинків та об’єкти критичної інфраструктури, є загиблі та поранені цивільні.

Маємо вбитого у Новопокровському і травмованих у Кураховому та Парасковіївці.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі