У Донецькій області від обстрілів постраждали 17 населених пунктів за добу | ZI.ua
Акция закончилась

17 населених пунктів постраждали від обстрілів за добу на Донеччині

3 червня 2023, 10:35 | Кримінал 2403
Поділитися:
17 населених пунктів постраждали від обстрілів за добу на Донеччині

За інформацією Національної поліції у Донецькій області, внаслідок ворожих обстрілів поранено трьох цивільних мешканців. Крім того, в Лимані людина загинула, підірвавшись у лісі на міні.

Окупанти здійснили вогневі атаки на 17 населених пунктів: міста Авдіївка, Вугледар, Дружківка, Курахове, Торецьк, Часів Яр, смт Велика Новосілка, Гостре, Очеретине, села Іванопілля, Карлівка, Катеринівка, Ласточкине, Маркове, Новоукраїнка, Рай-Олександрівка, Тоненьке.

Російські війська били авіабомбами ФАБ-250, ракетами, РСЗВ «Смерч» і «Град», артилерією, мінометами.

Знищено та пошкоджено 20 цивільних об’єктів - 16 житлових будинків, завод, автомобіль, електромережі.

На житловий сектор Торецька армія РФ скинула фугасну авіабомбу ФАБ-250. Руйнувань зазнав приватний будинок, поранено цивільну особу. Сьогодні вночі ворог обстріляв місто з «Градів», пошкодив дві приватних оселі.

У селищі Гостре під час артилерійського обстрілу тяжко травмовано жінку, пошкоджено приватний будинок.

Ракету росіяни спрямували на Дружківку, поцілили в промислову зону, постраждалих серед цивільного населення немає.

Внаслідок ворожої атаки на Вугледар поранено цивільного мешканця.

Також про оперативну ситуацію по Донецькій області станом на ранок 3 червня доповів керівник Донецької ОВА Павло Кириленко

За його інформацією, зранку росіяни завдали удару по Слов'янську — поцілили у Будинок побуту та на територію Шовковичного парку. На щастя, без постраждалих.

На Волноваському напрямку пошкоджено заклад культури в Великій Новосілці, перебито лінії електропередач у Шевченку Комарської ТГ.

На Донецькому напрямку у Курахівській громаді 1 людина поранена у Гострому, 9 будинків пошкоджено в Острівському.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді зруйновано 2 нежитлові будівлі, пошкоджено 3 багатоповерхівки та 3 приватні будинки. Торецьк зазнав авіаудару — постраждав приватний сектор.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено 5 будинків. У Лиманській громаді пошкоджено 3 будинки у Торському, 3 будинки та адмінбудівлю у Ямполі. У Званівці пошкоджено 11 будинків та медзаклад, також у громаді пошкоджено 3 будинки у Переїзному.












Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі