Доба на Донеччині: 10 ударів по житловому сектору | ZI.ua
Акция закончилась

10 ударів по житловому сектору – так минула доба на Донеччині

27 червня 2023, 10:29 | Кримінал 1938
Поділитися:
10 ударів по житловому сектору – так минула доба на Донеччині

Росіяни вбили на Донеччині людину, ще одну поранили. Поліція задокументувала наслідки воєнної агресії РФ. Про це повідомила прес-служба відомства.

Як повідомляється, упродовж доби ворог завдав 10 ударів по житловому сектору. Окупанти спрямували на цивільне населення авіацію, ракети С-300, РСЗВ «Град», артилерію. Агресор зосередив вогонь на 5 населених пунктах:  містах Авдіївка, Дружківка, Красногорівка, селах Макарівка, Новий Комар.

Пошкоджено 17 цивільних об’єктів: 13 житлових будинків, 6 з яких – багатоквартирні, водогін, гараж, автомобіль, дорожнє покриття.

З артилерії Росія вдарила по селу Новий Комар, поцілила в приватний будинок – оселю знищено вщент вибухом і пожежею. Загинув чоловік, а його  дружина зазнала важких поранень. Першими на місце прибули парамедики в складі групи «Білий Янгол», які надали екстрену допомогу жінці та евакуювали її до лікарні.

Дружківку російські війська атакували трьома ракетами С-300. Пошкоджено 6 багатоквартирних і 6 приватних будинків, гараж з автомобілем, водогін і дорожнє покриття.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 27 червня розповів очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його даними, на Волноваському напрямку росіяни здійснили 21 обстріл Вугледара, обстріляли Пречистівку з Градів та артилерії.

На Донецькому напрямку у Красногорівці під обстрілами опинилися 4 вулиці, зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки. На ранок Авдіївка зазнала двох ракетних ударів.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено 3 приватні будинки, 6 багатоповерхівок та територія підприємства. У Соледарській громаді пошкоджено 3 будинки у Никифорівці, під вогнем Роздолівка і Васюківка.

На Лисичанському напрямку під обстрілами Лиманська громада: у Торському пошкоджено 4 будинки, у Ямполі — 1 будинок, у Тернах зруйновано 3 будинки і пошкоджено 4, у Ямполівці зруйновано 1 будинок і 1 пошкоджено.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ