Нацполіція Донецького регіону: Є жертви серед цивільних | ZI.ua
Акция закончилась

Є жертви серед цивільних – Нацполіція в Донецькій області

22 квітня 2023, 10:22 | Кримінал 2631
Поділитися:
Є жертви серед цивільних – Нацполіція в Донецькій області

Згідно з повідомленням прес-служби Нацполіції в Донецькій області, окупаційні війська на добу атакували 12 населених пунктів. Убитий людина, серед поранених – дитина.

Армія РФ вдарила по містах Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Червоногоровка, Слов'янськ, смт Велика Новоселка, Нью-Йорк, Очеретино, селах Єлизаветовка, Зоряне, Максиміліановка, Нетайлово.

Ворог вів вогонь з ЗРК « С-300 », РСЗВ « Смерч », « Ураган », артилерії. Знищені і пошкоджені 28 цивільних об'єктів – 20 житлових будинків, заводи, господарські споруди, автомобіль.

Під масований удар потрапила Костянтинівка, яку російські накривали вогнем вчора і сьогодні вночі. В цілому російські війська випустили по місту 5 ракет С-300. Руйнування отримали 3 багатоквартирних будинки і 5 приватних будинків, об'єкти соціальної інфраструктури, недобудова, завод, 8 автомобілів. За попередніми даними, цивільне населення не постраждало.

Ще одну ракету С-300 окупанти направили на Слов'янськ, пошкоджена п'ятиповерхівка, інформація про постраждалих не надходила. Під час артилерійських обстрілів Очеретино росіяни вбили жінку.

У Нью-Йорку ворог потрапив в 4 приватних будинки, поранив цивільних жителів, в тому числі дитину 2013 року народження.

Також про оперативну ситуацію по Донецькій області на ранок 22 квітня розповів керівник обласного ВА Павло Кириленко.

За його словами, на Донецькому напрямку 1 людина загинула в Очеретино. У Марьінской громаді пошкоджені 3 приватних будинки: в Червоногоровці, Максиміліанівці і Зоряному. Вранці стався артобстріл Курахово поблизу державного підприємства.

На Горлівському напрямку росіяни вдарили щонайменше чотирма ракетами по Костянтинівці — пошкоджені 3 двоповерхівки, 5 приватних будинків, 2 будівлі на території соціальної установи та адмінзданіе. У Нью-Йорку поранено 2 людини, серед них — дитина. Батьки були попереджені про небезпеку, але знехтували нею. У місті пошкоджені 6 будинків і інфраструктурний об'єкт. У Бахмуті зафіксовано пошкодження ще 5 багатоповерхівок.

На Лісічанском напрямку під обстрілами околиці Ліманской громади без жертв.












Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі