Через обстріли на Донеччині минулої доби є жертви | ZI.ua
Акция закончилась

Є убитий та поранені – як минула доба на Донеччині

31 березня 2023, 10:25 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Краматорськ, Бахмут 3537
Поділитися:
Є убитий та поранені – як минула доба на Донеччині

Армія РФ убила й поранила цивільних мешканців – поліцейські задокументували 10 ударів по Донеччині. Протягом доби під обстрілами перебували 5 населених пунктів: міста Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, смт Ясногірка, село Кутузовка.

Окупанти вели вогонь із ЗРК «С-300», РСЗВ «Смерч», артилерії. Зруйновано та пошкоджено 28 цивільних об‘єктів – 16 житлових будинків, складські приміщення, лінію електропередач, трансформатор, автомобілі.

Дві ракети «С-300» рашисти спрямували на Ясногірку, поцілили у 5 приватних осель, автотранспорт. Інформації щодо жертв не надходило.

Зі «Смерчів» окупанти вгатили по Кутузовці. Руйнувань зазнали 10 приватних будинків та автомобіль. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Реактивною артилерією ворог накрив Костянтинівку. Пошкоджено об’єкти інфраструктури, є травмований. Внаслідок російських атак маємо вбитого та поранених у Бахмуті.

Також про оперативну ситуацію по Донецькій області станом на ранок 31 березня доповів керівних ОВА Павло Кириленко.

За його даними, о півночі росіяни завдали удару по Краматорську — пошкоджено 8 приватних будинків, без жертв.

На Донецькому напрямку зранку зафіксовано повітряні вибухи над Авдіївкою. Також місто зазнало танкового обстрілу — є пошкодження, але ніхто не постраждав. У Мар'їнській громаді під обстрілами Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка.

На Горлівському напрямку відомо про 1 загиблого і 5 поранених у Бахмуті. Костянтинівка зазнала двох артобстрілів — поранено 1 людину, пошкоджено держпідприємство та будівлю заводу. У Соледарській громаді відбувалось обстріли Васюківки і Роздолівки.

На Лисичанському напрямку 4 снаряди влучили по Зарічному Лиманської громади.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі