Понад 58 500 000 гривень на дрони-камікадзе для ГУР | ZI.ua
Акция закончилась

«Міць. Українська кам’яна» собрала более 58 500 000 гривень

27 березня 2023, 17:08 | Ініціатива 1983
Поділитися:
«Міць. Українська кам’яна» собрала более 58 500 000 гривень

Місяць тому стартував проект з продажу лімітованої партії « Артемс » з шахт українського Соледара. Сьогодні проект завершений з перевиконанням плану на 12 мільйонів гривень! Тож українська розвідка отримає понад 2 200 безпілотників FPV. Про це повідомляється у телеграм-каналі United24.

Як говориться у повідомленні, кожна гривня збору (500 гривень з кожної пачки солі) направляється на придбання дронів-камікадзе, щоб усі українські міста були звільнені якомога швидше.

Ще понад 8 мільйонів гривень вдалося зібрати завдяки розіграшу п’ятьох пачок солі з автографом начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова.



«Дякуємо за партнерство ДП «АРТЕМСІЛЬ» та усім, хто підтримував проєкт! Українському та міжнародному бізнесу, журналістам, блогерам — усім, хто розповідав про нашу «Міць». Окрема подяка Rozetka та Silpo, які вирішили взяти на себе частину витрат із собівартості, та нашим щедрим донорам, які закрили другу частину. Серед тих, хто підтримав збір «Міць. Українська кам’яна» – Аптечний холдинг АНЦ. Компанія переказала 1 000 000 гривень на флотилію дронів-камікадзе для ГУР, які посилять та захистять наших військових» - говориться у повідомленні.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі