Как в Мирногаде отметили День украинского добровольца | ZI.ua
Акция закончилась

В Мирнограде до Дню украинского добровольца провели показ патриотической киноленты

13 марта 2020, 11:37 | Инициатива | Мирноград 2565
Поделиться:
В Мирнограде до Дню украинского добровольца провели показ патриотической киноленты
Во время демонстрации киноленты

Именно к этой дате, которую празднуют в Украине 14 марта, в библиотеке-филиале №1 Мирнограда для ученической молодежи ОШ №10 был организован и проведен просмотр документальной киноленты «Українські Добровольці». Об этом информирует сайт 06239.

«Герої фільму – захисники України, котрі одними з перших добровільно вступили до лав добровольчих підрозділів та стали на захист нашої Батьківщини. З перегляду фільму відвідувачі заходу дізнались, що спонукало простих людей з цивільного життя взяти до рук зброю та вступити у нерівний бій із російськими окупантами. У фільмі герої діляться своїми враженнями про перші переживання у зоні бойових дій, про особливості служби в добровольчих підрозділах та про взаємовідносини «добробатів» й підрозділів ЗС України. А головне – вони розкажуть про те, хто ж такі, на їхню думку, справжні воїни-добровольці, які головні цінності захисників рідної землі та що є запорукою перемоги Українського народу над російськими окупантами.

Завідувачка бібліотекою Наталія Боброва презентувала книги «Добровольчі батальйони», «Слов’янськ у війні 2014 року», «Іловайськ», «Життя на «нулі», «Блокпост», «Аэропорт» та інші», – об этом на своей странице в Фейсбук сообщила советник Мирноградского городского головы Тамара Прокопова.

Ранее мы сообщали, что в Мирнограде пройдет акция Кров заради життя.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии