В Артемовске открыли бассейн для детей и молодежи | ZI.ua
Акция закончилась

В Артемовске открыли бассейн для детей и молодежи

17 сентября 2015, 17:00 3537
Поделиться:
В Артемовске открыли бассейн для детей и молодежи

Питанню розвитку спорту в місті Артемівську завжди приділялась увага. Спортивні об’єкти – це саме те, що потрібно людям, особливо, підростаючому поколінню.

У вересні місяці після довготривалого капітального ремонту відкрито дитячо-юнацький комплекс «Дельфін». На урочистому відкритті директор комплексу Едуард Ставрулов для усіх присутніх провів екскурсію оновленим басейном.

Протягом 2013-2015 років в ДЮК «Дельфін» виконані роботи по демонтажу та установці віконних та дверних блоків, вітражів, проведена повна заміна систем вентиляції, опалення, водопостачання та каналізації, електроспоживання та освітлення, сантехнічного обладнання, виконано ремонт покрівлі, проведено облицювання керамічною плиткою стін і полів, обладнано пандус тощо. Велика чаша басейну (350 м3 води та довжиною 25м) має сучасне покриття, 3 тумби для стрибків у воду,частково оснащена інвентарем для проведення ігор та естафет, змагань з плавання. Мала чаша басейну (75 м3 води та довжиною 10м) з сучасним покриттям призначена для дітей дошкільного віку.


http://artemrada.gov.ua/uk/news/10229


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Комментарии