Mariupol Ice Center святкує перший День народження | ZI.ua
Акция закончилась

Mariupol Ice Center святкує перший День народження

22 октября 2021, 12:20 | Официально | Мариуполь 1425
Поделиться:
Mariupol Ice Center святкує перший День народження

22 жовтня 2020 року відбулась урочиста церемонія відкриття льодової арени Mariupol Ice Center, яка стала подарунком політика, бізнесмена та благодійника Бориса Колеснікова рідному місту. Цю значиму для Маріуполя подію відвідали Президент України Володимир Зеленський та українські Олімпійські чемпіони.

За рік роботи більше 250 тисяч мешканців Маріуполя та гостей міста побували на льодовій арені, яка вже стала центром активного сімейного відпочинку та спортивного дозвілля.

На сьогодні у дитячій школі з хокею та фігурного катання займаються 600 хлопчиків та дівчаток. За рік був сформований професійний тренерський склад спеціалістів, які щоденно проводять по чотири години на льоду з дітьми та окремі тренування загальної фізичної підготовки.

За цей час на льодовій арені було проведено 28 матчів Української хокейної Ліги, де зараз виступає хокейний клуб «Маріуполь» та демонструє високий рівень гри і впевнені результати.


Завдяки благодійній діяльності Фонду Бориса Колеснікова на льоду Mariupol Ice Center мали змогу покататися більше 3 000 дітей з інтернатів, притулків, загальноосвітніх шкіл міста Маріуполя та Маріупольського району, прилеглих сіл і селищ. Окрім катання, щоразу діти ласували смачними стравами фірмового меню фудкорту Ice Peak. Льодовий центр та Фонд продовжують започатковану традицію соціальних катань, щоб в майбутньому ще більше дітей відкрили для себе зимові види спорту, зробили звичкою здоровий спосіб життя, незабутньо провели час на арені.

На базі льодового центру була створена Ice Skating School для всіх, хто, не зважаючи на вік, прагне навчитись кататися на ковзанах. Курс з семи катань, базових навичок і вмінь на льоду мали змогу пройти 56 бажаючих. Також на льоду арени постійно займається хокейна аматорська команда.

12-13 червня Mariupol Ice Center приймав перший в історії хокейний турнір серед жінок під патронатом Української хокейної Ліги – «Кубок Азовського моря». Учасниками турніру стали хокейні команди з Маріуполя, Харкова, Києва та Дніпра.

«Ми дуже раді, що зимові види спорту повертаються до Маріуполя. Це стало можливим завдяки успішній колаборації приватного інвестування та муніципальної влади. Льодова арена зараз на початку великого шляху, і я впевнений, що в майбутньому на нас чекає впевнений розвиток і тільки успішна діяльність», – зазначає Володимир Лещенко, директор льодового центру.

Щоденно протягом року Mariupol Ice Center дарував і продовжить дарувати своїм гостям незабутні емоції. Це – місце, де можна відчути радість катання і зустрічі з друзями, поринути в атмосферу незабутніх вражень від перемоги рідної команди та завзято займатись улюбленим видом спорту.

Mariupol Ice Center бажає своїм гостям міцного здоров’я та сподівається на нові зустрічі!


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ