167-й день війни: звіт Фонду Бориса Колеснікова про надання благодійної | ZI.ua
Акция закончилась

167-й день війни: звіт Фонду Бориса Колеснікова про надання благодійної допомоги

9 августа 2022, 15:22 | Официально 1494 1
Поделиться:
167-й день війни: звіт Фонду Бориса Колеснікова про надання благодійної допомоги

Шостий місяць війни. Надзвичайно важко та боляче. Але, попри все, український народ тримається, працює, допомагає та дякує за кожний новий день.  

Початок серпня для Фонду Бориса Колеснікова видався досить активним. 

  • За останні два тижні Фонду вдалося завезти з Європи та передати до Донецької області близько 80 000 кілограмів гуманітарного вантажу. Одяг, медикаменти, продукти харчування та предмети гігієни конче необхідні місцевим жителям, які все ще залишаються в регіоні. Благодійники намагаються забезпечити усім необхідним вразливі верстви населення та мам з маленькими дітками.

  • Фонд продовжує опікуватися територіальними громадами, які потребують допомоги у придбанні продуктів харчування. Цього разу волонтери Фонду передали очільникам громад 3500 м’ясоковбасних наборів ПрАТ «АПК ІНВЕСТ» та 4500 солодких наборів «Конті». 

  • Під опікою Фонду знаходяться працівники служб, що забезпечують життєдіяльність Костянтинівської да Дружківської громад, а також охороняють здоров’я та спокій населення. Їм благодіниками систематично видаються продуктові набори, а до медичних закладів завозяться предмети першої необхідності.   

  • Сьогодні, у День святого Пантелеймона, волонтери Фонду вчергове передали дружківському Свято-Миколаївському храму продукти харчування. На території храму під керівництвом отця Миколая влаштовуються гарячі обіди для малозабезпечених та переселенців.  

Нагадаємо, станом на сьогодні Фондом Бориса Колеснікова було завезено до Донеччини близько 650 000 кілограмів гуманітарної допомоги. Крім того, благодійники передали 114 000 наборів м'ясо-ковбасної продукції ПрАТ «АПК ІНВЕСТ» та 63 000 солодких наборів ТМ «Конті» територіальним громадам, які найбільше постраждали від воєнних дій.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ