Громадське обговорення Стратегії Клубу «Ефективне місто» у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Громадське обговорення Стратегії Клубу «Ефективне місто» у Костянтинівці

Координаторка руху «Сильні громади» у Костянтинівці
30 ноября 2017, 22:51

Громадське обговорення Стратегії Клубу «Ефективне місто» у Костянтинівці

У вівторок, 5 грудня в м.Костянтинівці  відбудеться Громадське обговорення Стратегії Клубу «Ефективне місто» з вирішення проблеми безпритульних тварин у Костянтинівці. Під час заходу координатор Клубу «Ефективне місто» представить Стратегію, розроблену активними громадянами Костянтинівки, членами Клубу, після чого відбудеться громадське обговорення даної Стратегії, якою керуватимуться члени Клубу у своїй подальшій діяльності.

Пошуком шляхів вирішення проблеми безпритульних тварин активні громадяни Костянтинівки займалися протягом жовтня 2017 року в рамках роботи Клубу “Ефективне місто”, результатом якої і стало напрацювання відповідної Стратегії.

“Ефективне місто” – це проект, який здійснюється рухом “Сильні громади” ГО “Центр UA” спільно з ГО “Студена” за підтримки UCBI – Української ініціативи зміцнення громадської довіри у 16 громадах Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Полтавської областей. Ідея проекту “Ефективне місто” полягає в тому, щоб вивчити успішний досвід вирішення проблем у тих містах, де вже знайшли шляхи вирішення проблеми та масштабувати його у ті міста, де ці проблеми все ще актуальні. Метою проекту є розвиток практик самоорганізації та взаємодії громадян на базі клубів “Ефективне місто” через актуалізацію важливої міської проблеми та створення алгоритму її вирішення. Серед проблем, які найбільш актуальні для громад, задіяних у проекті – неякісний ремонт доріг, відсутність культури сортування сміття, низька якість комунікації влади з громадою, проблема безпритульних тварин. Ці проблеми раніше були визначені під час двох етапів опитування, що здійснювалося за допомогою онлайн-ресурсу “Ваша думка”.

Час проведення: 15.30-17.30

Місце проведення: Центральна міська публічна бібліотека, б.Космонавтів, 11

Спікер: Вікторія Омельченко - координатор руху “Сильні громади” в м. Костянтинівці

До участі запрошуємо громадських активістів, представників громадських організацій, місцевих осередків політичних партій, представників засобів масової інформації, представників бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Другие записи автора

Комментарии