Замовляй на сайті myglo.com.ua – накопичуй бонуси | ZI.ua
Акция закончилась

Замовляй на сайті myglo.com.ua – накопичуй бонуси

15 февраля 2021, 11:37

На правах реклами.

glo призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

 Сьогодні власники пристроїв для нагрівання тютюну можуть стати учасниками бонусної програми glo Bonus Club. Ця програма призначена для активних користувачів, а бонуси нараховуються за замовлення продукції glo на сайті бренду чи під час покупки у glo Studio.

Бонусна система glo працює наступним чином:

·      Якщо у вас є новий девайс glo, вам потрібно зареєструватися на сайті myglo.com.ua. Для цього необхідно вказати ПІБ, номер телефону, email-адресу та інші дані. Після цього у вас буде акаунт, на баланс якого і будуть у майбутньому зараховуватися бонуси.

·      Ви оформляєте замовлення на продукцію glo на сайті. Це можуть бути інші девайси, аксесуари тощо. За кожну покупку ви будете отримувати бонуси: по 4 бали за кожну витрачену гривню.

·      За запрошеного друга ви теж будете отримувати бонуси – по 24 000 балів за кожного зареєстрованого на сайті повнолітнього друга, котрий придбав  glo за вашою рекомендацією.

Дізнатися подробиці про те, які переваги ви отримаєте, ставши учасником glo Bonus Club, можна за посиланням –https://myglo.com.ua/pages/glo-bonus-club.

На що можна обміняти бонуси

У ході замовлення товарів на сайті myglo.com.ua, ви будете накопичувати бонуси на балансі свого акаунта. Коли їх кількість досягне певної позначки, ви зможете обмінювати ці бонуси на придбання продукції glo за спеціальними цінами.

Сьогодні на сайті glo бонуси можна витратити на замовлення:

·      Окремі позиції товарів бренду. Ознайомитися з асортиментом можна в розділі "Товари за бонуси".

·      Додаткові аксесуари, зокрема захисні чохли для девайсів glo, футболки, бейсболки тощо.

·      Звичайні та автомобільні контейнери для утилізації використаних стіків.

·      Нові пристрої для нагрівання тютюну, наприклад, glo hyper.

Повторно конвертувати зараховані на баланс бонуси не можна, тобто ви не можете отримати їх грошовий еквівалент.

Що ще пропонує glo Bonus Club

Чим довше ви залишаєтеся учасником бонусної програми glo, тим більше переваг отримуєте. Якщо ви недавно стали учасником, ви починаєте з рівня Basic, який надає базові переваги.

Як тільки ви накопичили на своєму балансі 60 000 бонусів і більше, відкриється доступ до нового рівня Plus із розширеним переліком унікальних можливостей. Якщо після цього накопичити до 100 000 бонусів, ви отримаєте доступ до рівня Ultra, який пропонує максимум різноманітних переваг.

З додатковою інформацією можна ознайомитися в Правилах бонусної програми або дізнатися подробиці за контактними телефонами служби підтримки glo 8008*.

*дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх

   

   

Другие записи автора