Звернення журналістів Донецької області до голови ВЦА Павла Жебрівського | ZI.ua
Акция закончилась

Звернення журналістів Донецької області до голови ВЦА Павла Жебрівського

журналист, руководитель литературного объединения «Зеркало»
12 апреля 2017, 08:26
View Comments
Журналісти Донецької області занепокоєні закритістю роботи Донецької обласної державної військово-цивільної адміністрації. Нам відомо, що ви як голова цієї установи, часто ігноруєте запити місцевих журналістів про інтерв'ю, не проводите регулярні прес-конференції, під час яких ЗМІ можуть отримувати оперативні дані.

Крім того, прес-служба адміністрації не доступна для отримання оперативних коментарів, часто ігноруючи запити журналістів. Особливо треба зазначити, що відсутня комунікація ДонОДА з нашими читачами та глядачами на непідконтрольній території, що створює умови для виникнення подальшої соціальної напруги.

Ми пропонуємо:
1. Запровадити проведення щотижневих прес-конференцій голови ВЦА в регіоні з використанням сучасних засобів зв'язку (skype або інші) для підключення журналістів з віддалених від Краматорська населених пунктів, що дозволить оперативно інформувати наші цільові аудиторії.
2. Організувати якісну роботу прес-служби ВЦА з метою задоволення професійних потреб місцевих журналістів і інформаційних запитів населення регіону незалежно від місця перебування.
3. Забезпечити можливість отримання журналістами регіональних ЗМІ оперативних коментарів від керівництва та посадових осіб ОДА-ВЦА щодо гострих питань життя регіону. Зі свого боку учасники цієї медіа-ініціативи готові всіляко сприяти реалізації даних пропозицій».

Звернення підписали:
Олексій Мацука - керівник ГО "Громадське ТБ Донбасу"
Віталій Сизов - керівник ГО "Донецький інститут інформації" / сайт «Новости Донбасса»
Андрій Романенко - журналіст «Depo.Донбас»
Марія Давиденко - директор ІА «Вчасно»
Анна Мурликіна - головний редактор мережі міських сайтів «CitySites»
Сергій Попов - голова ГО "Антикризовий медіа-центр"
Артем Лютий - журналіст «Радіо Свобода»


Источник: http:// akmc.in.ua

Другие записи автора