Ярморок вакансій на залізничному вокзалі м.Покровськ | ZI.ua
Акция закончилась

Ярморок вакансій на залізничному вокзалі м.Покровськ

журналист, руководитель литературного объединения «Зеркало»
15 декабря 2016, 10:06

Ярморок вакансій на залізничному вокзалі м.Покровськ

14 грудня 2016 року фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області на чолі з директором Миколою Толмачовим провели Ярморок вакансій на залізничному вокзалі м.Покровськ «Квиток до успіху» з метою інформування населення про напрямки роботи державної служби зайнятості, стан регіонального ринку праці, права та можливості громадян. Даний захід розрахований на незайнятих громадян міста Покровська та Покровського району, в тому числі громадян, тимчасово переселених із зони АТО, демобілізованих учасників АТО, а також молоді, яка закінчила або припинила навчання у школі.
покровская служба занятости
В заході прийняли участь представники 7 підприємств - роботодавців, з них: ПАТ “АПК-Інвест”, Філія «Збагачувальна фабрика «Свято-Варваринська» ЗАТ «Донецьксталь»-Металургійний завод», ПрАТ "Страхова компанія «АСКО-ДОНБАС ПІВНІЧНИЙ", станція Красноармійськ «ДП «Донецька залізниця», ТОВ «Данком», Відділ освіти Покровської міської ради, ВСП «Донбаський центр механізації колійних робіт» філії «ЦРЕКМ» ПАТ «Укрзалізниця» й громадяни, які шукають роботу або бажають її змінити.
покровский центр занятости
«Головна мета служби зайнятості – щоб кожен українець мав достойну роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які працюють на розвиток країни» - розпочав захід Микола Толмачов. У своєму виступі Микола Іванович звернув увагу на можливість неформального навчання, отримання ваучерів та навчання в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Присутні були проінформовані щодо стану ринку праці та послуг служби зайнятості, отримали інформацію стосовно законодавства, можливостей служби в питаннях працевлаштування, профессійного навчання за кошти та за направленням служби зайнятості.
покровский центр занятости
Увазі присутніх запропонована інформація про вільні робочі місця та вакантні посади в місті Покровськ та Покровському районі.
покровский центр занятости
На численні запитання присутніх, у тому числі з приводу працевлаштування сприяння у працевлаштуванні, направлення на навчання незалежно від реєстрації місця проживання».
покровский центр занятости
Ярмарок став корисним як для роботодавців, так і для тих хто шукає роботу. Для роботодавців захід дає можливість зберегти час та кошти, презентувати своє підприємство, а також поділитися досвідом з іншими представниками. Шукачі роботи отримали нагоду дізнатись про відкриті вакансії, пройти першу співбесіду, отримати професійні поради щодо працевлаштування та особисто познайомитись з представниками підприємств.
Служба зайнятості – це сервісна установа, яка виконує вкрай важливу соціальну функцію, допомогаючи людям. Ми завжди відкриті для співпраці.


Директор М.І.Толмачов

Другие записи автора