Воєнізована охорона регіональної філії «Донецька залізниця» разом з силами Національної поліції Донецької області виявили кілька адрес незаконних пунктів прийому металу у місті Лиман Донецької області | ZI.ua
Акция закончилась

Воєнізована охорона регіональної філії «Донецька залізниця» разом з силами Національної поліції Донецької області виявили кілька адрес незаконних пунктів прийому металу у місті Лиман Донецької області

журналист, руководитель литературного объединения «Зеркало»
4 мая 2017, 15:48
У 2017 році регіональна філія неодноразово піддавалась під дії зловмисників, лише за початок 2017 року таких випадків було зафіксовано 257, попереджено 34 випадка, але покарання понесло лише 52 чоловіка, філія зазнала збитків на суму 2млн. 220 тис. грн. У зв’язку з цим, були організовані рейди по виявленню незаконних пунктів прийому металу. Силами воєнізованої охорони регіональної філії «Донецька залізниця», разом з співробітниками Національної поліції Донецької області виявили кілька адрес у місті Лиман Донецької області куди крадії сдавали вкрадені запчастини на залізниці, за даним фактом ведеться слідство.

Нагадаємо, що розукомплектування рухомого складу, викрадання елементів верхньої будови колії, пошкодження пристроїв електропостачання, сигналізації та зв’язку, тягне за собю порушення правил технічної експлуатації, вимог охорони праці та безпеки руху поїздів.

Регіональна філія «Донецька залізниця» звертається до жителів Донецької та Луганської області, якщо ви стали свідками крадіжок на залізниці, або володієте інформацією про незаконні пункти прийому металу зателефонуйте за номером (+380 6261) 6-22-88, 093 104 95 53 та 102.

Другие записи автора

Комментарии