Відео резюме для першого робочого місця студентської молоді | ZI.ua
Акция закончилась

Відео резюме для першого робочого місця студентської молоді

журналист, руководитель литературного объединения «Зеркало»
8 апреля 2017, 09:13
Проблема працевлаштування на перше робоче місце завжди турбує випускників навчальних закладів. Відсутність у них досвіду роботи, неспівмірність запитів молоді та пропозиції роботодавців посилюють напруження на ринку праці. Невирішення проблеми працевлаштування призводять до зростання безробіття серед молоді та зниження рівня життя, спонукають до трудових міграцій, спричиняють втрату мотивації до праці, зміну структури ціннісних орієнтацій й падіння престижності легальної зайнятості.
Саме тому, зусилля Костянтинівського міського центру зайнятості направлені сьогодні на захист права на працю молодих людей та сприяння їх працевлаштуванню.
Зокрема, центром проведена низка заходів з випускниками навчальних закладів, направлених на ознайомлення їх з інноваційними технологіями пошуку роботи – відео резюме та он-лайн співбесідами з роботодавцем.
Під час зустрічей спеціалісти центру зайнятості навели приклади відео резюме за професіями «швачка» та «економіст», ознайомили з особливостями та технологією їх створення, запропонували свою допомогу всім бажаючим скласти своє перше відео резюме.
Надані студентською молоддю відеорезюме будуть включені до Всеукраїнського кадрового резерву і сприятимуть пришвидшенню працевлаштування випускників на перше робоче місце.
Розпочата в цьому напрямку робота продовжуються й надалі, а всі бажаючи скласти відеорезюме можуть звертатися з цим питанням до Костянтинівського міського центру зайнятості.
Костянтинівський МЦЗ  

Другие записи автора