Перші загиблі на водоймах Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Перші загиблі на водоймах Донеччині

журналист, руководитель литературного объединения «Зеркало»
26 июня 2017, 14:57

Перші загиблі на водоймах Донеччині

Головне управління ДСНС України у Донецькій області попереджає, що з настанням літнього періоду та підвищенням температури повітря на водоймах м. Костянтинівки та Костянтинівського району різко збільшилась кількість відпочиваючих. Непоодинокі випадки вживання людьми алкогольних напоїв біля водойм та поодиноке купання, що може призвести до трагічних наслідків.
Водолаз в воде
Так, 24 червня на телефон Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що на одній з баз відпочинку у с. Мелекіно, що на Донеччині, у прибережній зоні Азовського моря потонув чоловік 1961 р. н.. Допомога рятувальників не знадобилася, відпочиваючі самостійно витягли тіло чоловіка на берег.
25 червня диспетчер Служби порятунку «101» отримав повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню потонулого зі ставку поблизу с. Крутий Яр Покровського району Донецької області. Рятувальники 9-го Державного пожежно-рятувального загону, які виїхали за вказаною адресою, за допомогою багра вилучили тіло потонулого. Ним виявився чоловік 1968 р. н..
водолазы на пруду
Фахівці Служби порятунку нагадують громадянам! Під час відпочинку дотримуйтесь правил поведінки на воді! Плавайте та пірнайте лише у спеціально відведених для цього місцях! Просимо Вас дотримуватися правил безпеки на воді, не вживати алкогольних напоїв та не заходити у воду поодинці!

З метою недопущення подібних нещасних випадків фахівці Служби порятунку радять громадянам відповідально ставитися до власної безпеки та дотримуватися правил безпечного відпочинку на воді! Бережіть власне життя!

Другие записи автора