«Донецька залізниця» готується до літніх пасажирських перевезень | ZI.ua
Акция закончилась

«Донецька залізниця» готується до літніх пасажирських перевезень

журналист, руководитель литературного объединения «Зеркало»
14 мая 2017, 09:31
Для забеспечення якісного та комфортного обслуговування пасажирів регіональна філія підготує 143 пасажирських вагона, з них 33 вагона з кондиціонуванням повітря. На час літніх перевезень штат поїздних бригад буде повністтю укомплектован. Сьогодні залізничники продовжують готувати технічний стан вокзалів та зупиночних пунктів. Квитки для подорожі можно придбати на найбільших вокзалах філії Лиман, Слов’янськ, Волноваха, Рубіжне, Краматорськ, Костянтинівка, Бахмут, Покровськ, Маріуполь, Лисичанськ та через мережу Інтернет. Додаткові каси знаходяться в містах Донецької та Луганської області: в місті Краматорськ, Лисичанськ, Рубіжне, Северодонецьк.

Довідка:

На сьогоднішній день курсують наступні поїзди формування регіональної філії «Донецька залізниця»:

- нічний швидкий поїзд № 84/123/124/83 зі сполученням «Маріуполь – Київ – Констянтинівка – Киев – Маріуполь», 4 склада поїзда по 17 вагонів;

- нічний швидкий поїзд № 69/70 зі сполученням «Маріуполь – Львів», 3 склада поїзда по 15 вагонів;

- група причепних беспересадкових вагонів поїзда зі сполученням «Маріуполь - Харків», 2 склада по 3 вагона;

А також у з’язку зі збільшенням пасажиропотока і для забеспечення вивозу пассажирів в південному напрямку призначений нічний швидкий поїзд № 92/91 зі сполученням «Констянтинівка - Одеса», 1 склад поїзда з 16 вагонов формування регіональної філії «Донецька залізниця» та 1 склад з 16 вагонів формування регіональної філії «Одеська залізниця», який буде курсувати щоденно.

Другие записи автора