Зведення зі східного фронту на ранок 20 липня | ZI.ua
Акция закончилась

Зведення зі східного фронту та просування росіян: Як виглядає карта вранці 20 липня

20 липня 2024, 08:33 | Офіційно 264
Поділитися:
Зведення зі східного фронту та просування росіян: Як виглядає карта вранці 20 липня

За минулу добу зафіксовано 135 бойових зіткнень, йдеться в ранковому зведенні Генштабу. 

Найбільше атак ворога відбили на Покровському напрямку. Публікуємо нижче офіційну інформацію по фронтам на східному напрямку.

На Харківському напрямку відбулося п’ять бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала 10. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Петропавлівки, Новоосинового та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 16 разів неподалік Греківки, Невського, Тернів, Новосадового, а також у Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Виїмки та Переїзного. Загалом відбулося 11 боєзіткнень.

На Краматорському напрямку окупанти атакували дев'ять разів в районах Часового Яру, Кліщіївки, Григорівки та Білої Гори.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 19 атак неподалік Північного, Торецька, Нью-Йорка та Залізного.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 36 штурмових дій в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Прогрес, Калинове, Яснобродівка, Скучне, Олександропіль та Новоселівка Перша, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новоолександрівки та Новоселівки Першої.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 11 атак біля Красногорівки, Карлівки, Парасковіївки та Костянтинівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку противник здійснив один штурм неподалік Водяного.

Зміни на карті DeepState 

За добу на мапі військового аналітичного паблика є оновлення. Як повідомляється, росіяни просунулися в Прогресі (Покровський напрямок) і окупували Роздолівку (Сіверський напрямок).

Карта з урахуванням просування ворога виглядає так:




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ