Обстріли за останню добу в Донецькій області | ZI.ua
Акция закончилась

Зведення по області: Є пошкодження в Іллінівській та Костянтинівській громадах

4 квітня 2024, 10:05 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Слов'янськ 1449
Поділитися:
Зведення по області: Є пошкодження в Іллінівській та Костянтинівській громадах

Оперативна ситуація по області на ранок 4 квітня. Інформація про постраждалих за добу не надходила. Протягом доби поліція регіону зареєструвала 1683 атаки. Ворог бив із авіації, ЗРК "С-300", артилерії.

Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляно Красногорівку, Костянтинівку, Катеринівку та Максимільянівку. У Курахівці пошкоджено 3 будинки внаслідок артилерійських обстрілів.

Селідове росія атакувала п'ятьма ракетами «С-300» - пошкодила 13 багатоквартирних та 8 приватних будинків, адмінбудівлі, підприємство.

Краматорський район. У Лиманській громаді у Зарічному зруйновано будинок та ще 5 пошкоджено, у Ямполівці зруйновано 4 будинки. У Старій Миколаївці Іллінівської громади пошкоджено 3 об'єкти, окупанти скинули «КАБ-250».

У Костянтинівській громаді під вогнем Олександро-Шультине. 

Бахмутський район. По Торецьку вдарили авіабомбою, пошкоджено 10 будинків та 6 адмінбудівель. У Часовоярській громаді пошкоджено 13 приватних будинків. У Сіверській громаді обстріляно Серебрянку, у Соледарській – Роздолівка, Федорівка та Васюківка, у Званівській – Переїзне та Верхньокам'янське.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ