Зведення Генштабу: Під вогнем знову Олександро-Шультіно Костянтинівської | ZI.ua
Акция закончилась

Зведення Генштабу: Під вогнем знову Олександро-Шультіно Костянтинівської громади

20 лютого 2023, 08:40 | Офіційно | Костянтинівка 2592
Поділитися:
Зведення Генштабу: Під вогнем знову Олександро-Шультіно Костянтинівської громади

Армія рф продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Ліманському, Бахмутському, Авдіївському і Шахтарському напрямках, повідомляє Генштаб ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області; Білогорівка Луганської області; Васюківка, Дубово-Василівка, Берхівка, Бахмут та Іванівське Донецької області. 

На Бахмутському напрямку обстрілів зазнали Васюківка, Берхівка, Бахмут, Іванівське, Біла Гора, Олександро-Шультине, Курдюмівка, Озарянівка, Майорськ та Нью-Йорк. Крім того, противник застосував армійську авіацію для завдання удару в районі Бахмута. 

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив обстріли населених пунктів Кам’янка, Колодязне, Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ, Берестове, Першотравневе Харківської області; Новоселівське, Стельмахівка, Невське, Діброва, Білогорівка на Луганщині та Білогорівка і Роздолівка Донецької області. 

На Авдіївському та Шахтарському напрямках акупанти обстріляли з артилерії населені пункти Новобахмутівка, Веселе, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка, Вугледар, Богоявленка, Шахтарське, Золота Нива, Велика Новосілка, Времівка та Нескучне Донецької області.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі