Медики зруйнованої лікарні у Костянтинівці продовжують прийом пацієнтів | ZI.ua
Акция закончилась

Зруйнована лікарня у Костянтинівці продовжує роботу

5 березня 2024, 12:52 | Офіційно | Костянтинівка 3759
Поділитися:
Зруйнована лікарня у Костянтинівці продовжує роботу

Незважаючи на всі артилерійські та ракетні обстріли з боку російського окупанта, лікарі КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" продовжують працювати та надавати первинну медичну допомогу всім, хто її потребує.

Внаслідок ракетного удару в ніч на 1 березня 2024 року було повністю зруйновано амбулаторію №2. Проте медики продовжують прийом пацієнтів.

Лікар загальної практики – сімейний лікар Ражик Олена Олексіївна, а також лікар-терапевт Ліфінська Любов Петрівна продовжують приймати пацієнтів в амбулаторії №3.

Маломобільні люди та люди похилого віку, які отримували медичні послуги у лікарів амбулаторії №2, будуть обслуговуватись мобільною медичною бригадою. Щоб залишити заявку на отримання медичної допомоги вдома, зателефонуйте до Контакт-центру за номерами: 0955887372 або 0627297272.

Медики висловлюють подяку рятувальникам, міській військовій адміністрації за сприяння у ліквідації наслідків ворожих обстрілів, а також колегам та небайдужим мешканцям міста за підтримку та дієву допомогу.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ