Заява на перерахунок оплати за вивезення сміття можна надіслати на електронну по | ZI.ua
Акция закончилась

Зробити перерахунок оплати за вивезення сміття жителям Костянтинівки можуть і онлайн

10 травня 2023, 12:58 | ЖКГ | Костянтинівка 7689
Поділитися:
Зробити перерахунок оплати за вивезення сміття жителям Костянтинівки можуть і онлайн
Фото - автора

За останній рік тисячі константіновцев виїхали в більш безпечні місця. І, природно, не користуються послугами з вивезення сміття. Але про їх від'їзд не знають в ДКП « Комунтранс », ось і нараховують оплату.

Щоб не накопичувати заборгованість, в « Комунтрансе » можуть зробити перерахунок оплати за свої послуги за пред'явленням довідки переселенця.

Ті, хто живе в місті, можуть прийти в головний будинок підприємства, або в його філія по вулиці Трудовий, 392 з 9:00 до 14:00. Там можна і заплатити за вивезення сміття без комісії, і написати заяву на перерахунок, пред'явивши копії довідок ВПЛ виїхали родичів.

Однак зробити перерахунок можуть і онлайн. Для цього на адресу електронної пошти підприємства слід надіслати заяву на ім'я його директора Віктора Діліна. У заяві з проханням перерахувати оплату вказати свої особисті дані та особовий рахунок. До заяви слід додати і копію довідки ВПЛ.

Якщо хтось переїжджав з одного міста в інший і там заново оформляв статус переселенця, то потрібно вислати копії всіх таких довідок. Адреса електронної пошти: [email protected]

Читайте також про обстріл Костянтинівки за минулу добу.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ