У чемпіонаті на честь Віктора Мірошниченка золото та срібло вибороли боксери Дон | ZI.ua
Акция закончилась

Золото та срібло вибороли боксери Донеччини в чемпіонаті на честь Віктора Мірошниченка

3 грудня 2023, 16:02 | Спорт | Краматорськ, Покровськ, Мирноград, Добропілля 1857
Поділитися:
Золото та срібло вибороли боксери Донеччини в чемпіонаті на честь Віктора Мірошниченка

З 26 по 30 листопада місто Горішні Плавні, що на Полтавщині, прийняло традиційні боксерські змагання – відкритий чемпіонат Донецької області на честь заслуженого майстра спорту, срібного призера Олімпійських ігор Віктора Мірошниченка. Учасники визначали кращих у двох вікових категоріях: юніори 2008-2009 років народження, юнаки та дівчата 2010-2011 років народження. Про це повідомило Управління фізичної культури та спорту ДонОДА.

Загалом турнір зібрав 97 спортсменів – представників 5 областей. Від Донеччини змагалися боксери з міст Авдіївка, Білозерське, Гірник, Добропілля, Краматорськ, Мирноград, Покровськ, Селидове та Українськ, від Дніпропетровщини – з міста Павлоград, від Одещини – Теплодар, від Полтавщини – Горішні Плавні, Кременчук, Полтава, від Черкащини – Черкаси.

У командному заліку серед юнаків і дівчат 2010-2011 рр. н. першими стали боксери з Покровська, другими – з Полтави, третіми – з Кременчука. У командному заліку серед юніорів 2008-2009 рр. н. перше місце посіли представники Горішніх Плавнів, друге – Добропілля, третє – Кременчука.

Окремо на змаганнях були відзначені переможці номінацій: кращий боксер – Поліна Кірчей (місто Покровськ), «За кращу тактико-технічну підготовку» – Назар Швець (місто Покровськ), «За волю до перемоги» – Максим Лутицький (місто Добропілля).

За підсумками захоплюючих двобоїв переможців і срібних призерів нагородили медалями, грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також подарунками від Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ