У Дружківці шукають свідків аварії за участю двох Mitsubishi Pajero | ZI.ua
Акция закончилась

Зіткнулися два Mitsubishi Pajero: У Дружківці шукають свідків смертельної аварії

26 грудня 2023, 12:40 | Надзвичайні події | Дружківка 1851
Поділитися:
Зіткнулися два Mitsubishi Pajero: У Дружківці шукають свідків смертельної аварії

Поліцейські Краматорського району просять відгукнутися свідків смертельної аварії у Дружківці.

ДТП сталося 07.06.2023 близько 18:35 години по вулиці Олекси Тихого у Дружківці. Зіткнулися два автомобілі марки Mitsubishi Pajero, внаслідок якого троє людей отримали тілесні ушкодження, а один із пасажирів загинув на місці. 

Встановлено, що подія сталася в районі перетину з вулицею Вознесенського з боку міста Костянтинівки у напрямку до Краматорська. Один із автомобілів виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з авто аналогічної марки, який рухався у зустрічному напрямку. Один з автомобілів виїхав за межі проїжджої частини на залізничну колію і спалахнув.

Водій одного з автомобілів та два пасажири отримали тілесні ушкодження, пасажир іншого автомобіля отримав травми несумісні із життям, від яких загинув на місці.


За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом). 

У зв'язку з цим поліція звертається до всіх громадян, хто міг стати свідком чи очевидцем цієї дорожньо-транспортної пригоди, повідомити відділ поліції № 1 Краматорського районного управління поліції або за телефоном 050-864-50-46 або «102». 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ