Жителю Дружківки, який зберігав зброю і патрони на ринку, винесли виро | ZI.ua
Акция закончилась

Жителю Дружківки, який зберігав зброю і патрони на ринку, винесли вирок

7 липня 2023, 12:03 | Кримінал | Дружківка 1191
Поділитися:
Жителю Дружківки, який зберігав зброю і патрони на ринку, винесли вирок

Дружківський міський суд виніс вирок 53-річному чоловіку, який зберігав на ринку "Гаврилівський" гранати та патрони.

За інформацією поліції, наприкінці березня на нього поскаржилися перехожі, коли він у стані сп’яніння підривав петарди. Наряд поліції відреагував на виклик і після проведення слідчих дій виявив у робочому приміщенні на ринку чоловіка гранату та патрони, повідомляє ДНЛ+.

"Наприкінці березня у Дружківці під час спілкування з підозрюваним поліція помітила в його торговому павільйоні декілька патронів та предмет, схожий на гранату. Всього правоохоронці виявили у нього більше тисячі патронів калібру 7,62 та 5,45 мм, гранату Ф-1 та запал, а також предмет, схожий на гвинтівку Мосіна", — йдеться у повідомленні.

53-річному чоловіку було оголошено про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Згодом підозрюваний уклав угоду про визнання винуватості. Під час судового засідання чоловік щиро розкаявся. Суд визнав зловмисника винним та виніс йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Чоловіка звільнили від покарання, встановивши іспитовий строк на 1 рік.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі