На «хитром ринку» значно нижче ціни на овочі | ZI.ua
Акция закончилась

Жителям лівобережжя в Костянтинівці простіше заощадити при покупці продуктів

31 серпня 2023, 12:23 | Бізнес | Костянтинівка 4509
Поділитися:
Жителям лівобережжя в Костянтинівці простіше заощадити при покупці продуктів
Фото - автора

Багато жителів лівобережної частини міста роблять покупки на ринку  Ювілейному або, як його в народі називають «хітром ринк».



Ціни на самому ринку такі ж, як і на інших, а ось вище, на стихійному, по бульвару Космонавтів, набагато нижче. Велика кількість продавців і широкий асортимент товару дозволяють знижувати ціни. Особливо, це стосується овочів.



Вартість домашніх огірків починається від 25 грн, рожевих помідорів - від 30 грн, за солодкий перець, баклажани просять від 20 грн, морква, буряк продають по 15 грн.



Стільки ж в середньому коштує і цибуля, а ось оптом можна купити і по 11 грн за кілограм. За 12 грн можна знайти капусту, по 10 грн – кабачки, по 10-13 грн – кавуни, по 30 грн – дині. Некрупну картопля продають за ціною, починаючи від 10 грн, виноград – від 60 грн.



Дешева на «хітром» і зелень, пучок щавлю, петрушки і кропу можна знайти і по 5 грн. А одна жінка за три гірких перцю «Огонек» (дуже гострий) просила всього одну гривню.

Виручають жителів лівобережжя і два супермаркету по вулиці Громова, де по акціях продають товар зі значними знижками. Так, наприклад, вчора в одному з них плитку шоколаду можна було купити дешевше 17 грн.



У правобережній частині міста супермаркетів немає, а в звичайних магазинах акції іноді бувають тільки на хліб і м'ясні продукти.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ