Коли і як платити за світло в два рази дешевше | ZI.ua
Акция закончилась

Жителям Костянтинівки підказали, як заощадити електроенергію

14 червня 2023, 14:05 | ЖКГ | Костянтинівка 4770
Поділитися:
Жителям Костянтинівки підказали, як заощадити електроенергію
Фото из открытых источников

З 1 червня встановлено нові тарифи на електроенергію, тепер українці повинні платити 2,64 грн за кожен кіловат, незалежно від споживання. Але суми в платіжках можна істотно скоротити.

І допоможе це зробити нічний тариф. За нічним тарифом електроенергія для українців коштує в два рази дешевше, ніж за денним. Так що з урахуванням підвищення, нічний тариф на електроенергію з червня становить 1,32 грн / кВт-год.

Нічним тарифом можна користуватися, як і раніше - з 23:00 до 7:00 ранку. В цей час вигідно включати обігрівач, бойлер, пральну і посудомийну машини. А також - хлібопічку, мультиварку і інші прилади, які споживають найбільше електроенергії.

« Нічний » тариф доступний для тих, у кого встановлено двозонний лічильник. Для його установки жителям Костянтинівки всього лише потрібно зателефонувати в компанію YASNO суспільства « Донецькі енергетичні послуги ».

за телефонами 095-295-84-31 і 099-773-87-68  можна замовити набір « Розумний ват » з послугою заміни приладу обліку електроенергії.

Після оплати клієнтом замовлення новий рахунок йому вишлють по Новій пошті або « Укрпоштою » ( як зручно ). І вже після цього бригада фахівців замінить лічильник, попередивши заздалегідь про час проведення таких робіт.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ