На Великдень заборонені масові заходи в Донецькій області | ZI.ua
Акция закончилась

Жителям Донеччини заборонили масові заходи на Великдень

14 квітня 2023, 08:58 | Офіційно 2970
Поділитися:
Жителям Донеччини заборонили масові заходи на Великдень

Релігійним організаціям рекомендують проводити богослужіння онлайн і не допускати скупчення громадян в культових будівлях і на прилеглій до них території під час проведення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній і процесій.

районні, військові адміністрації і органи місцевого самоврядування повинні на період Великодніх свят забезпечити організацію виконання вимог військового командування щодо заборони проведення масових заходів в цей період, щоб уникнути скупчення населення під час проведення богослужінь і релігійних обрядів і церемоній в культових будівлях релігійних організацій і на прилеглих до них територіях.

Крім того, будуть прийняті додаткові заходи щодо недопущення перебування громадян в період дії комендантської години в культових будівлях релігійних організацій і на прилеглій території. Також має бути забезпечено виконання вимог щодо заборони відвідування кладовищ та інших місць поховань на території відповідних територіальних громад під час Великодніх свят.

Крім того, буде організовано чергування співробітників правоохоронних органів біля культових будівель і споруд релігійних організацій, кладовищ та інших місць поховань для забезпечення охорони громадського порядку.

Такі рішення були прийняті 13 квітня 2023 року на засіданні Ради оборони Донецької області, на якому розглянули питання про прийняття відповідних заходів щодо збереження життя і здоров'я цивільного населення під час Великодніх свят.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі