Жителя Костянтинівки оштрафували за вирощування канабісу в городі | ZI.ua
Акция закончилась

Жителя Костянтинівки оштрафували за вирощування канабісу в городі

2 серпня 2023, 12:03 | Кримінал | Костянтинівка 3738
Поділитися:
Жителя Костянтинівки оштрафували за вирощування канабісу в городі
Иллюстративное изображение

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області виніс вирок жителю Костянтинівки за вирощування в городі канабісу. Фігурант свою провину визнав і відбувся штрафом.

Чоловік на початку травня 2023 року на території домоволодіння за місцем свого проживання посадив частину насіння конопель в землю на городі, іншу частину - в пластикові горщики, які розмістив в приміщенні теплиці і на території городу. Він доглядав за рослинами: прополював, поливав, розпушував і удобрював, тим самим здійснив незаконне вирощування конопель.

8 червня в ході проведення в установленому законом порядку огляду місця події на городі зазначеного домоволодіння було виявлено та вилучено 32 рослини з центральним стеблом, бічними гілками і верхівками.

26 червня 2023 між прокурором Костянтинівської окружної прокуратури Донецької області і обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості.

Суд визнав фігуранта винним в скоєнні кримінального правопорушення, і призначив узгоджене сторонами покарання у вигляді штрафу в розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 2550 грн. Також з чоловіка стягнули на користь держави процесуальні витрати в розмірі 2390 грн.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ