Чи допоможуть жителям Райського скарги в органи влади | ZI.ua
Акция закончилась

Жителі Райського поскаржилися до органів влади на постійні відключення електроенергії

15 вересня 2023, 18:20 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка 3252
Поділитися:
Жителі Райського поскаржилися до органів влади на постійні відключення електроенергії
Фото из открытых источников

За 15 днів вересня електроенергію в Райському вимикали п'ять разів, кожен раз жителі селища були без світла близько доби, повідомляє ДНЛ+.

Подібна ситуація була і влітку, коли відключення електропостачання також тривало добу, але тоді світло відключали два-три рази на місяць.

Ситуація значно погіршилася у вересні, світло стали вимикати мало не кожні два-три дні. Хоча у минулому осінньо-зимовому періоді, під час блекаутів по всій Україні, електропостачання Райського було стабільним, і світло майже не вимикалось.

Жителі Райського написали колективний лист до органів влади. Одне направили виконуючому обов'язки голови ДонОВА Ігорю Морозу. Друге - начальнику Дружківської військової адміністрації Сергію Боєвському і ще один екземпляр - керівнику Краматорського РЕМ ДТЕК Віталію Колесніку.

«Ми, жителі смт. Райське, просимо вирішити питання по електропостачанню селища, - йдеться в листі. – Через постійні щотижневі відключення світла не менше ніж на добу, виникають проблеми з навчанням дітей, псуванням побутової техніки та інші».

На думку жителів селища, причиною відключення світла є пошкодження високовольтної лінії, на якій перебиваються дроти, ізолятори і псуються опори.

«Ми розуміють ситуацію, яка відбувається в країні, але просимо допомогти вирішити нашу проблему», - відзначають мешканці селища.

Свої підписи під листом поставили близько 400 осіб.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ