Погасити заборгованість за вивезення сміття просять жителів Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

Жителі Костянтинівки заборгували за вивезення сміття понад 21,5 млн грн

6 квітня 2023, 14:02 | ЖКГ | Костянтинівка 3321
Поділитися:
Жителі Костянтинівки заборгували за вивезення сміття понад 21,5 млн грн
Фото - автора

Під час війни фахівці багатьох підприємств і організацій з метою своєї безпеки працюють онлайн. Цього не можуть зробити працівники міських комунальних служб.

Щодня, в будь-яку погоду, вони виходять на роботи з благоустрою територій нашої громади. Фахівці ДКП « Комунтранс » вивозять сміття з дворів багатоповерхівок, призводять до порядку автодороги і автобусні зупинки. І заслуговують якщо не слів подяки, то хоча б вчасно виплаченої заробітної плати.



А це безпосередньо залежить від оплати населення за вивезення сміття. За даними на 1 квітня, константинівці заборгували за цю послугу 21 625 тис. Грн. Але ж підприємству ще потрібно платити за спожиті енергоносії, закуповувати паливно-мастильні матеріали, запчастини до спеціалізованого транспорту, інше.

Тому адміністрація підприємства звертається до константинівців з проханням по можливості погасити заборгованість за вивезення сміття.

Оплатити послугу можна через касу ( без комісії ) в ДКП « Комунтранс » по вулиці Олекси Тихого, 516; і по вулиці Трудова, 392 в робочі дні, з 7:00 до 14:00 Провести оплату можна також через каси і термінали банків, онлайн додатки ( Приват24, Ощад 24/7 і т.п. ) або у відділеннях Укрпошти.

Важливе значення має розрахунки за спожиті послуги споживачами, які отримують пільги і субсидії. Згідно із законодавством, житлова субсидія не призначається при наявності простроченої більше трьох місяців заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг понад 680 грн.

У той же час субсидія призначається в разі наявності заборгованості, якщо укладено договір про її реструктуризацію З цього питання споживачам слід звернутися в ДКП « Комунтранс » Виниклі питання можна вирішити на електронну адресу: [email protected]

Читайте також, як в Костянтинівці ліквідують наслідки обстрілів.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ