Жителі Костянтинівки через посилення комендантської години масово звертаються на | ZI.ua
Акция закончилась

Жителі Костянтинівки подають заявки проти посилення комендантської години: Що їм відповідають

4 жовтня 2024, 18:52 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 5109
Поділитися:
Жителі Костянтинівки подають заявки проти посилення комендантської години: Що їм відповідають

Жителі Костянтинівки отримують відповіді на свої звернення щодо незгоди із встановленням на території Костянтинівської ТГ комендантської години з 15:00 до 11:00.

"Відповідно до частини 1 статті 64 Конституції України конституційні права громадян не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією. У частині 2 згаданої статті перераховані права та свободи, які не можуть бути обмежені в умовах військового та надзвичайного стану, проте права на вільне пересування серед них немає, тому в умовах війни воно може бути обмежене", — зазначив у відповіді директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОВА Павло Челпих.

Він додав, що наразі суттєвих змін, які вплинули на рішення військового командування та обласної військової адміністрації щодо змін комендантської години у бік зменшення у місті Костянтинівка, не спостерігається.

Містяни дзвонять на 1545 (урядова "гаряча лінія"). Вони просять переглянути посилення, враховуючи, що в інших містах області (наприклад, у Дружківці) комендантська година, як і раніше, діє с 21:00 до 05:00.

Повна офіційна відповідь, яка надходить на звернення:



Нагадаємо, у зв'язку з директивою Командувача ОСУВ «Хортиця» у Костянтинівській та Іллінівській громадах з понеділка посилюють комендантську годину.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ