Перерахунок оплати за вивезення сміття в Костянтинівці роблять за заявою | ZI.ua
Акция закончилась

Жителі Костянтинівки активно пишуть заяви на перерахунок оплати за вивезення сміття

27 червня 2023, 11:57 | ЖКГ | Костянтинівка 11631
Поділитися:
Жителі Костянтинівки активно пишуть заяви на перерахунок оплати за вивезення сміття
Фото - автора

Мешканка вулиці Трудовий Світлана Михайлівна своєчасно платить за комунальні послуги. Але за останні кілька місяців у неї скупчилися понад 300 грн боргу за вивезення сміття.

Справа в тому, що її дочка і онук, зареєстровані в будинку, виїхали з Костянтинівки. Після цього платити за них Світлана перестала, адже вони не користуються цією послугою. але все одно переживає з приводу заборгованості.

І тоді сусідка підказала їй, що в ДКП « Комунтранс » роблять перерахунок оплати в таких випадках. Світлана скористалася радою, віднесла в « Комунтранс » копії довідок переселенців дочки і онука і написала заяву на перерахунок.

Уже кілька тисяч жителів громади звернулися на підприємство з подібним проханням. І всім їм перерахували оплату. Хтось приходить особисто в головний офіс, інші – в його філія по вулиці Трудовий, 392 ( там же можна заплатити за послугу без комісії ). Час роботи – з 9:00 до 15:00.

І все ж велика частина абонентів пересилає заяву і копії довідок по електронній пошті. Це можна зробити в будь-який час, адреса електронної пошти: [email protected].


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ