Житель Краматорська крав з розбомбленої школи батареї | ZI.ua
Акция закончилась

Житель Краматорська вивозив з розбомбленої школи батареї

4 червня 2023, 17:00 | Кримінал | Краматорськ 1407
Поділитися:
Житель Краматорська вивозив з розбомбленої школи батареї

Житель Краматорська крав зі зруйнованої "Іскандером" школи № 23 батареї і труби.

Як повідомляє Вільне радіо, викрадені металеві вироби чоловік вивозив на садовій тачці. У квітні злочинця відправили під домашній арешт, а в кінці травня засудили. 

Засуджений — житель Краматорська Євген Грунев. 30 грудня 2022-го чоловік вперше відвідав підвал зруйнованої обстрілами краматорської школи № 23. 

З собою чоловік взяв садову тачку — на ній вивіз чавунну батарею вартістю 812 гривень. Злочинця ніхто не помітив, так що до 27 лютого 2023 року він приходив до школи ще 11 разів. За комунальним майном вирушав вранці або днем. За цей час Євген Грунев встиг вивезти зі шкільного підвалу 11 чавунних батарей загальною вартістю 6902,5 грн., а також кілька металевих труб і вішалку — ще на 408 грн.

Коли і за яких обставин зловили злочинця — невідомо. Чоловік розповів деталі злочинів правоохоронцям і розкаявся, а викрадене повернули школі.

27 квітня Грунева відправили під домашній арешт, а через місяць призначили йому покарання – 5 років в'язниці. Однак у засудженого поки є час подати апеляцію і оскаржити вирок суду.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі