Житель Костянтинівки серед ночі відкрив вогонь по багатоповерхівці з автомата Ка | ZI.ua
Акция закончилась

Житель Костянтинівки з автомата стріляв по багатоповерхівці серед ночі

26 жовтня 2023, 12:54 | Кримінал | Костянтинівка 5502
Поділитися:
Житель Костянтинівки з автомата стріляв по багатоповерхівці серед ночі
Автомат, из которого стрелял житель Константиновки

Раніше судимий житель Костянтинівки в нетверезому стані вистрілив по вікнах двох поверхів багатоповерхового будинку. А також обікрав торговий павільйон. Причиною стрільби став конфлікт з співмешканкою, повідомили в поліції. Через кілька годин небезпечного правопорушника затримали оперативники, а зброю вилучили.

Близько другої години ночі жителі одного з будинків прокинулися від пострілів з автомата Калашникова. Кулі пошкодили вікна і балкони двох поверхів, але, на щастя, обійшлося без постраждалих. Поліція міста почала розшук зловмисника і вже через кілька годин встановила його особистість. Цей 33-річний чоловік мав кілька судимостей, міг тримати при собі зброю – тому представляв для оточуючих небезпеку. 

Співробітники карного розшуку вистежили і затримали його вранці поруч із залізничним вокзалом. Нападаючий показав, де сховав автомат, його вилучила слідчо-оперативна група. Чоловік розповів, що стріляв в багатоповерхівку, тому що хотів помститися своїй співмешканці. В цей час жінка була в квартирі подруги. 

Походження зброї і де чоловік придбав алкоголь – з'ясовується. Автомат спрямований на експертизу. 


Оперативники також встановили, що в той же вечір підозрюваний проник в торговий павільйон і викрав гроші. При цьому він втратив на місці злочину свій телефон. 

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловікові оголошено підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) та ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ