У Костянтинівці пограбували жінку похилого віку, винуватця покарали | ZI.ua
Акция закончилась

Житель Костянтинівки проведе сім років у в'язниці за пограбування жінки

15 травня 2023, 12:40 | Кримінал | Костянтинівка 4068
Поділитися:
Житель Костянтинівки проведе сім років у в'язниці за пограбування жінки
Иллюстративное изображение

Жителя Костянтинівки за пограбування літньої жінки під час воєнного стану засудили до семи років в'язниці. Про це повідомляє Костянтинівська окружна прокуратура.

Під час судового засідання встановлено, що в лютому 2023 року 27-річний чоловік, перебуваючи на одній з вулиць міста Костянтинівки, побачив жінку похилого віку, яка прямувала в магазин. Звернувши увагу, що поруч з нею нікого немає, зловмисник підбіг і вирвав з її рук сумку. «Здобиччю» грабіжника стали 900 гривень, які він витратив на власні потреби, а також паспорт, пенсійне посвідчення та ключи від квартири потерпілої – ці речі виявились для нього зайвими і він викинув їх до сміттєвого баку.

Жінка, дійшовши до свого будинку, повідомила про пограбування сусідці, яка відразу викликала поліцейських. Згодом особистість грабіжника була встановлена – їм виявився раніше судимий за крадіжку місцевий житель. 

У прокуратурі повідомили, що на судовому засіданні чоловік щиро розкаявся в скоєному, проте суд підтримав доводи сторони обвинувачення і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі