Зеленський відвідав Донеччину | ZI.ua
Акция закончилась

Зеленський на Донеччині: представив нового командувача та анонсував відставки у Кабміні

26 червня 2024, 10:54 | Офіційно | Покровськ 2070
Поділитися:
Зеленський на Донеччині: представив нового командувача та анонсував відставки у Кабміні
Скриншот из видеообращения президента

Президент України Володимир Зеленський відвідав Донецьку область. У своєму відеозверненні він стоїть біля стели Покровська, у бік якого точаться зараз найважчі бої.

Зеленський представив нового командувача Об'єднаних сил генерала Андрія Гнатова, який замінив генерала Содоля.

"Донеччина. Разом із нашими воїнами, разом із Головкомом Сирським та новим командувачем Об’єднаних сил генералом Гнатовим. Представив сьогодні офіційно Андрія Гнатова всім, хто відповідає за оборону на Донеччині. Заслухали доповіді безпосередньо з позицій.

Був радий особисто побачити і подякувати нашій 110-й бригаді та 47-й бригаді – абсолютно героїчні, результативні хлопці. Подякував і нашим бойовим медикам.  

Провів тут, на Донеччині, нараду щодо безпеки та підтримки людей – детальну нараду. Багато питань. І щодо забезпечення життя – вода, соціальні питання, евакуація, і щодо допомоги обороні, і щодо відновлення житла", — повідомив президент.


Також він анонсував можливі відставки в уряді.

"І буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які повинні бути і тут, і в інших місцях поблизу фронту – у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто із Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року і більше. Буду робити щодо них відповідні висновки", — підсумував Зеленський.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ