Мешканцю Костянтинівки, який влетів у заправку та збив двох людей, загрожує 8 ро | ZI.ua
Акция закончилась

Збив двох людей: Мешканцю Костянтинівки загрожує до 8 років ув'язнення

6 серпня 2024, 15:09 | Кримінал | Костянтинівка 441
Поділитися:
Збив двох людей: Мешканцю Костянтинівки загрожує до 8 років ув'язнення

Водієві, який збив двох людей на АЗС у Костянтинівці, загрожує до 8 років ув'язнення. Про це повідомили у прокуратурі Донецької області.

ДТП сталося 29 квітня 2024 року. Повідомляється, що мешканець Костянтинівки керував автомобілем «Mitsubishi Lancer» у нетверезому стані. Під час дії коменданстської години, перевищивши швидкість, він заїхав на АЗС і збив двох людей.

"О 22:40, рухаючись із перевищенням швидкості, він виїхав за межі проїжджої частини, на територію АЗС, де скоїв наїзд на 2 громадян. Внаслідок ДТП чоловіки отримали тілесні ушкодження середнього та тяжкого ступеня – зокрема, черепно-мозкову травму, переломи стегна та кінцівок", — повідомляє прокуратура.

В організмі водія виявили 1,35 проміле алкоголю. 

Повідомляється, що розмір заподіяної потерпілим моральної та матеріальної шкоди становив 838 тис. грн. На майно обвинуваченого: автомобіль, квартиру та земельну ділянку накладено арешт.

Прокурори Костянтинівської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Раніше повідомлялося, що у Дружківці на смерть збили підлітка 2008 року народження, який пересувався велосипедом.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ