Комунальники Костянтинівки прозвітували о роботі за тиждень | ZI.ua
Акция закончилась

Заміна труб, прибирання цвинтарів, ремонт доріг: Комунальники Костянтинівки прозвітували о роботі за тиждень

4 травня 2024, 14:20 | ЖКГ | Костянтинівка 5007
Поділитися:
Заміна труб, прибирання цвинтарів, ремонт доріг: Комунальники Костянтинівки прозвітували о роботі за тиждень

У Костянтинівці минулого тижня працівники КП "Служба єдиного замовника Костянтинівської міської ради" виконували роботи з покосу трави, вивезення сміття з прибудинкових територій. Займалися закриттям вікон, ремонтом під'їзних дверей, тим самим ліквідуючи наслідки атак з боку російських окупантів. 

Про це повідомили у міській адміністрації.



Також виконувались роботи із заміни труб систем центрального опалення та холодної води, кранів системи холодної води, каналізаційних труб, чищення каналізації. Працівники "Комунтрансу" долучалися до підготовчих робіт із укладання асфальту на пр. Свободи (Ломоносова), вул. Білоусова, Бахмутська, Українська. Нанесли дорожню розмітку на пр. Свободи (Ломоносова). 




Продовжували роботи з прибирання та вивезення сміття з узбіччя дороги на вул. О.Тихого. Займалися санітарним очищенням міста. Проводили роботи з прибирання та вивезення сміття з території міського цвинтаря у Новоселівці. Продовжували фарбування контейнерів для збирання твердих побутових відходів. 



Співробітники КП "Комунсервіс" Костянтинівської міської ради виконували ремонтні роботи асфальтобетонного покриття на пл. Перемоги, бульв. Космонавтів, пр. Свободи (Ломоносова) та вул. Степана Бандери (Леваневського), косили траву на пр. Свободи (Ломоносова) та вул. Бельгійський (Ємельянова). Видаляли дерева згідно з заявками, готували місця під посадку однорічних квітів на пр. Свободи (Ломоносова).





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ