На Донеччині закладник «спалився» перед поліцейським патрулем | ZI.ua
Акция закончилась

Закладник «спалився» перед поліцейським патрулем на Донеччині

23 грудня 2023, 14:02 | Кримінал | Слов'янськ 1716
Поділитися:
Закладник «спалився» перед поліцейським патрулем на Донеччині

Патрульні поліцейські виявили перехожого, що викинув згорток з наркотичними речовинами. Надалі слов'янські оперативники встановили, що чоловік є «закладником» – у нього були вилучені заборонені речовини у великих розмірах. Про це повідомило Краматорське районне управління поліції Донецької області.

Увечері на одній з вулиць Слов'янська екіпаж патрульної поліції помітив трьох перехожих. Під час наближення правоохоронців один з них викинув за паркан домоволодіння невеличкий згорток. Чоловіка зупинили, а на місце події прибула слідчо-оперативна група та оперативники поліції Слов'янська.

Виявилось, що підозрюваний спробував позбутись розфасованих наркотиків – Альфа-PVP та канабісу. Під час невідкладних слідчих дій у нього були вилучені ще 55 згортків із забороненими речовинами. Все вилучене направлено на експертизу.

Співробітникам карного розшуку правопорушник розповів, що займався збутом наркотиків за допомогою так званих «закладок». Наразі йому оголошено про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Відносно фігуранта обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ