Захисникам Донеччини передали чотири комплекси безпілотників та інші бойові засо | ZI.ua
Акция закончилась

Захисникам на Донеччині передали дрони, зарядні станції та генератори

9 лютого 2024, 17:58 | Офіційно 1113
Поділитися:
Захисникам на Донеччині передали дрони, зарядні станції та генератори

Захисникам у Донецькій області передали чотири комплекси безпілотників, здатних працювати у складних погодних умовах. Обладнання військовим передав начальник ОВА Вадим Філашкін разом із благодійниками — Едуардом Мкртчаном та Павлом Кириленком. 

Безпілотники "ВАЛК-1" є потужною українською розробкою. Незважаючи на морози, сніг із дощем чи туман, ці дрони завжди ясно бачать ворога на полі бою. 



Сили оборони України на Донеччині посилилися чотирма такими комплексами та наземною станцією управління. 

Також Благодійний фонд Едуарда Мкртчана придбав для захисників Донеччини 19 дронів DJI, у тому числі з модифікаціями оптики та нічного бачення, 211 FPV дронів, акумулятори, 44 дизельні обігрівачі, зарядні станції та генератори.


"Крім того, в рамках нашого спільного з громадами проекту підтримки сил оборони передали портативні комплекси для протидії FPV дронам. Їх вдалося придбати завдяки спільним зусиллям Бахмустської районної та Сіверської міської військових адміністрацій. Глибоко вдячний усім, хто систематично працює на нашу спільну Перемогу!" – додав голова Донецької обласної державної адміністрації.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ