Співробітників Служби судової охорони Донеччини нагородили за відвагу | ZI.ua
Акция закончилась

За відвагу нагородили співробітників Служби судової охорони Донеччини

4 квітня 2023, 17:17 | Світ та людина 1434
Поділитися:
За відвагу нагородили співробітників Служби судової охорони Донеччини

До четвертої річниці Служби судової охорони, 4 квітня, співробітникам територіального управління, що на Донеччині, було вручено чергові спеціальні звання, нагрудні знаки «За відвагу в службі» та подяки від Державної судової адміністрації за досягнення під час несення служби. Захід відбувся у Дружківці.

Грамоту від ДСА також отримав начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби Андрій Єпур. Нагадаємо, що 2 співробітники Служби судової охорони Донеччини під час обстрілу житлової будівлі в Краматорську 1 лютого врятували з-під завалів 2 цивільних людей. Про це повідомила прес-служба Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області.

Довідка

У 2019 році Служба судової охорони розпочала свою роботу в Україні, зокрема в Донецькій області вона функціонує з 26 лютого 2020 року.

За весь цей період має певні досягнення, сформовані дружні та партнерські стосунки з органами державної влади та громадськими організаціями. З початку повномасштабного російського вторгнення, 24 лютого 2022 року, судові охоронці Донеччини залишилися на своїх постах виконувати функціональні обов'язки.

Співробітники ТУ ССО у Донецькій області не тільки охороняють громадський порядок у судових установах. Окрім своїх функціональних обов'язків, вони несуть гідне звання громадян України, рятуючи життя цивільних співвітчизників. 



Довідка

У 2019 році Служба судової охорони розпочала свою роботу в Україні, зокрема, в Донецькій області вона функціонує з 26 лютого 2020 року.

За весь цей період має певні досягнення, що склалися дружні і партнерські відносини з органами державної влади та громадськими організаціями. З початку повномасштабного російського вторгнення, 24 лютого 2022 року, судові охоронці Донеччини залишилися на своїх постах виконувати функціональні обов'язки.

Співробітники ТУ ССО в Донецькій області не тільки охороняють громадський порядок в судових установах. Крім своїх прямих обов'язків вони несуть гідно звання громадян України, рятуючи життя своїх співвітчизників.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі