За тиждень у Костянтинівці ліквідували три витоки газу | ZI.ua
Акция закончилась

За тиждень у Костянтинівці ліквідували три витоки газу

4 вересня 2023, 20:05 | ЖКГ | Костянтинівка 2952
Поділитися:
За тиждень у Костянтинівці ліквідували три витоки газу

У Донецькій області в результаті постійних обстрілів у співробітників Донецькоблгазу додається роботи. Як повідомляє прес-служба компанії, тільки за останній тиждень аварійна газова служба зареєструвала на об'єктах системи газопостачання Донецької області 51 пошкодження. 

Три пошкодження з витоком газу, викликані бойовими діями, зареєстрували на території Костянтинівки. 

"Працівниками Костянтинівського УГГ виконано роботи по заміні пошкодженої ділянки підземного газопроводу довжиною 9 м, заміну непрацездатних застарілих засувок у газових колодязях на сучасні приварні кульові крани", - йдеться в повідомленні.


У Курахово виявлено 11 пошкоджень без витоків газу. У Лімані - 37 пошкоджень без витоків газу. 

Фахівці Красноармійського УГГ замінили 16 метрів газопроводу низького тиску, який раніше було пошкоджено бойовими діями. Абоненти однієї з багатоповерхівок, яка була пошкоджена обстрілом 7 серпня, знову мають змогу користуватися газом.

У Краматорську газовики ліквідували наслідки негоди. Через падіння дерева на газопровід без газу залишилось 36 абонентів. 

Слов’янське УГГ протягом тижня виконувало поточні ремонтні роботи по місту. У Лимані газовиками виконано заміну засувок у газових колодязях, тривають опресувальні та зварювальні роботи на газопроводах низького та середнього тиску.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ