За тиждень із Костянтинівської громади вивезли 166 дітей | ZI.ua
Акция закончилась

За тиждень із Костянтинівської громади вивезли 166 дітей

10 жовтня 2024, 16:08 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Лиман 429
Поділитися:
За тиждень із Костянтинівської громади вивезли 166 дітей
Иллюстративное изображение / Эвакуация из Донецкой области

Станом на 9 жовтня, у 12 населених пунктах Донецької області, де триває примусова евакуація сімей з дітьми, все ще залишаються 562 дитини. Протягом останнього тижня було евакуйовано 222 дитини,   повідомляється на сторінці Донецької ОВА.

Костянтинівська громада залишається найчисленнішою за кількістю дітей – 348. У Покровській громаді залишаються 165 дітей, в Іллінівській – 48, а в Лиманській – одна дитина. Евакуація триває, і за тиждень вивезли 166 дітей із Костянтинівської громади, 20 дітей із Покровська та 22 дитини з Родинського.

Евакуація також триває в Іллінівській громаді та селі Роздольне. За тиждень кілька евакуаційних рейсів перемістили мешканців Донецької області до безпечніших регіонів України, таких як Черкаська, Чернівецька та Закарпатська області. Частина евакуйованих – це діти та маломобільні люди.

На даний момент на території Донеччини, підконтрольній українській владі, проживає 335 тисяч осіб, з яких 43,4 тисяч перебувають у зоні активних бойових дій. До початку повномасштабного вторгнення населення регіону становило понад 1,2 млн осіб.

Нагадаємо, у Костянтинівці нині мешкає 17800 осіб. За останній місяць із міста евакуювалися понад дві тисячі людей. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ