Донецькоблгаз повідомив про пошкодження на об'єктах газопостачання | ZI.ua
Акция закончилась

За тиждень газовики Костянтинівки зафіксували 22 пошкодження

23 жовтня 2023, 16:38 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Слов'янськ 1593
Поділитися:
За тиждень газовики Костянтинівки зафіксували 22 пошкодження

Донецькоблгаз повідомив про пошкодження на об'єктах газопостачання і виконані протягом тижня роботи.

Фахівці Красноармійського УГГ ліквідували витік газу на газопроводі низького тиску. Замінено ділянку ушкодженої корозією газової труби у футлярі через стіну багатоповерхового будинку. Роботи з усунення пошкодження було виконано методом зварювання. У Покровську триває відновлення будівлі газорозподільного пункту, який зазнав пошкоджень під час обстрілу 7 серпня.

У Краматорську зафіксовано викрадення газового лічильника та ділянки ввідного газопроводу, внаслідок чого аварійно-диспетчерською службою зареєстровано один витік газу. У зв’язку з цим одного абонента відключено від системи газопостачання.

Протягом тижня Краматорське УГГ виконувало планові ремонтні роботи запірно-регулюючої арматури на багатоповерхових будинках з тимчасовим відключенням абонентів. Виконано газифікацію приватного будинку.

Фахівцям Слов’янського УГГ минулого тижня вдалося відновити газопостачання до с. Рай-Олександрівка. 73 абонента знову мають можливість користуватися “блакитним паливом”. У Лимані зафіксовано ряд пошкоджень, спричинених бойовими діями. одне з витоком газу, 18 — без витоків газу (зафіксовано у тій частині міста, де ще тривають аварійно-відновлювальні роботи).

У Костянтинівці внаслідок розгерметизації газопроводу, спричиненої обстрілом, було відключено від системи газопостачання 24 будинки приватного сектору. Після обстеження ділянки газопроводу вдалося відновити газопостачання до 22 абонентів. Загалом протягом тижня на території обслуговування Костянтинівського УГГ зареєстровано 22 пошкодження об’єктів системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій, через що без газу залишається 13 абонентів. Поза тим, у місті тривають планові ремонтні роботи. Газовики протягом тижня працювали над встановленням на газопроводах протекторного захисту від корозії.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ