За останню добу всі бойові зіткнення відбувалися лише на східній ділянці | ZI.ua
Акция закончилась

За останню добу всі бойові зіткнення відбувалися лише на східній ділянці фронту

22 серпня 2024, 09:07 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 420
Поділитися:
За останню добу всі бойові зіткнення відбувалися лише на східній ділянці фронту

Усього минулої доби зафіксовано 134 бойові зіткнення, і всі вони сталися на східній ділянці фронту.

Як повідомляє Генштаб,  вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах п’ять ракетних ударів із застосуванням семи ракет, а також 99 авіаударів, зокрема, скинув 122 КАБа. Крім цього, здійснив 4498 обстрілів, з них 145 - із реактивних систем залпового вогню. Агресор завдавав авіаударів, зокрема в районах населених пунктів Куп’янськ-Вузловий Харківської області; Нове, Олександро-Шультине, Часів Яр, Григорівка, Дружба, Озарянівка, Торецьк, Неліпівка, Олександропіль, Карлівка, Вугледар, Водяне Донецької області; П’ятихатки на Запоріжжі; Шляхове, Ольгівка, Бургунка та Шилова балка на Херсонщині.

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 17 ударів по районах зосередження особового складу і ОВТ противника, уразили два пункти управління, три артилерійські засоби, понтонну переправу, три засоби ППО та станцію РЕБ окупантів.

Найбільше атак зафіксували на Покровському напрямку.

"На Покровському напрямку наші захисники відбивали 53 штурмових і наступальних дії агресора у бік населених пунктів Пантелеймонівка, Воздвиженка, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Миколаївка, Новогродівка, Михайлівка та Птиче. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новогродівки та Михайлівки", — повідомляється у зведенні.

Наступний за кількістю атак — Лиманський напрямок. Там ворог атакував 19 разів. Намагався просунутися неподалік Торського, Новосергіївки, Макіївки, Греківки та Сергіївки. 

На Куп'янському та Курахівському напрямках відбили по 16 атак. На Куп'янському напрямку Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Петропавлівки, Синьківки, Стельмахівки, Берестового та в районі Андріївки. На Курахівському — у напрямку в напрямку Георгіївки, Костянтинівки та Побєди.

На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 13 атак недалеко від Північного, Торецька та Залізного. 

На Краматорському напрямку окупанти атакували вісім разів поблизу Григорівки, Часового Яру та Предтечиного. Ситуація контролюється. 

На Харківському напрямку сталося шість бойових зіткнень у районах населених пунктів Вовчанськ та Липці. 

Менше всього атак ворога фіксують на Сіверському (одна штурмова дія поблизу Спірного), і на Времівському напрямку (окупаційні підрозділи намагалися просунутися у напрямку Водяного двічі).

Зміни на карті DeepSate

Російська армія продовжує наступ на Покровському напрямку.

"Ворог захопив Комишівку, Завітне та Новожеланне та просунувся біля Миколаївки", — повідомляє паблік.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ