Більше 50 разів за добу противник обстріляв Донецьку область | ZI.ua
Акция закончилась

За минулу добу ворог обстріляв Донецьку область більше 50 разів

15 вересня 2023, 11:41 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2238
Поділитися:
За минулу добу ворог обстріляв Донецьку область більше 50 разів
Фото из открытых источников

За повідомленням Донецької ВДА, на Волновахском напрямку пошкоджені чотири будинки в Новоукраїнці. Вугледар піддався 35 обстрілам і двом авіаударам.

На Донецькому напрямку протягом ночі відбувалися обстріли Авдіївки і околиць Очеретинської громади. У Червоногоровці поранено одну людину.

На Горлівському напрямку у Часовоярськiй громаді пошкоджено 11 багатоквартирних будинків, три приватних будинки і три господарські будівлі. Костянтинівську громаду противник обстріляв сім разів.

Пошкоджено чотири приватні будинки і підприємство в Костянтинівці, господарські приміщення в Іванопіллі і три приватних будинка в Новодмитрiвцi. У Торецькій громаді пошкоджені три будинки: два - в Неліпоцкi і один - e Дружбі.

На Лісічанському напрямку під вогнем були три вулиці в Сіверську і три вулиці  у Переїзному Званівської громади. Зафіксовано 10 обстрілів Лиманської громади


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ